Ne jemi duke përdorur disa të dhëna tuajat specifike për të përmirësuar eksperiencën tuaj si përdorues në faqen e internetit. Duke përdorur faqen tonë të internetit ju pranoni politikën tonë.

Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

Trajtim Alternativ

Alternativ i kremrave me steroide, i cili readukton inflamacionin, fuqizon lëkurën dhe ofron efekt zbutës në lëkurën e prekur nga ekzema.

ANTICORT CREAM

Kremi alternative e steroideve