Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

Pas Ekspozimit Në Diell

Linja e produkteve pas diellit nga FREZYDERM mundëson hidratim të thellë, mbron lëkurën e sapo nxirë dhe mbron nga djegia e diellit.

BABY HYDRA MILK

Qumësht hidratues për lëkurën e foshnjeve.

AFTER SUN MOUSSE

Shkumë  për  përdorim pas ekspozimit në diell për fytyrën dhe trupin