Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

Përkujdesje Për Foshnje

Linja e përkujdesjes për foshnje nga FREZYDERM është krijuar për tu kujdesur në mënyrë të sigurt, delikate dhe efikase për lëkurën e foshnjes suaj duke plotësuar çdo nevojë.

BABY LIQUID TALC

Pudër e lëngshme për lëkurën delikatë të foshnjeve

BABY COLOGNE

Kolonjë e lehtë për foshnje

BABY FOAM

Shkumë e butë pastruese

BABY OIL

Vaj delikat zbutës për masazh.

COLIC RELIEF MASSAGE GEL

Xhel anhidrik për lehtësimin e dhimbjeve të barkut

BABY CHAMOMILE BATH

Shampo trupi për lëkurën delikatë të foshnjes