Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

LINJA E FLOKËVE

Linja e përkujdesjes së flokëve- për flokë të shëndetshëm, vetëm me produktet inovative dhe të sigurta FREZYDERM. Të përshtatshëm për çdo nevojë të flokut.

HAIR FORCE SHAMPOO MEN

Shampo flokësh për rritjen e flokut për meshkuj

HAIR FORCE SHAMPOO WOMEN

Shampo flokësh për rritjen e flokut, për femra

HAIR FORCE MASK

Maskë trajtuese kundër hollimit të flokut