Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

Krem Dielli Për Fëmijë

Linja e kremrave të diellit për fëmijë nga FREZYDERM është dizenjuar posaçërisht për të siguruar mbrojtje të sigurt dhe me SPF të lartë të fytyrës dhe trupit. Është i përshtatshëm për fëmijët me lëkurë të ndjeshme.

KIDS SUN + NIP SPF 50+

Locioni Kids' sunscreen dhe ilac kunder insekteve