Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

FËMIJËT KUJDESEN

Eshte dizenjuar per te siguruar mbrojtje me spf te lart nga dielli per fytyren dhe trupin.I pershtatshem per femije me lekure te ndjeshme

BABY LAUNDRY

Detergjent i lëngshëm, i formuluar për larjen e rrobave të foshnjeve.

KIDS SUN + NIP SPF 50+

Locioni Kids' sunscreen dhe ilac kunder insekteve

ATOPREL EMOLLIENT CREAM

Krem hidratues për lëkurën e thatë të foshnjës, të predispozuar për ekzemë.

ATOPREL MILKY BATH OIL

Krem në formë qumështi, për lëkurë të thatë, të irrituar dhe të prirur për ekzemë

LICE FREE SET

Trajtim natyral per zhdukjen e parazitëve të kokës