Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

Larës Trupi

Larës trupi FREZYDERM për dermatitin atopik, i cili mbron lëkurën e thatë, të irrituar dhe të ekspozuar ndaj ekzemës dhe gjithashtu ofron mbrojtje, zbutje dhe pastrim delikat.

ATOPREL MILKY BATH OIL

Krem në formë qumështi, për lëkurë të thatë, të irrituar dhe të prirur për ekzemë