Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

Mbrojtësit E Dielli Për Trup

Mbrojtësit e diellit për trup nga FREZYDERM mundësojnë mbrojtje për një kohë të gjatë. Kjo linjë është rezistente ndaj ujit, e lehtë për tu aplikuar dhe nuk lë njolla të bardha.

SUN SCREEN VELVET BODY LOTION SPF 50+

Krem mbrojtës për trupin dhe fytyrën, përhapje e lehtë, përbërje e butë, si kadife

SUN SCREEN MOUSSE SPF 30

Shkume me mbrojtje të lartë SPF 30+ për fytyrën dhe trupin, jo-vajore.

SUN SCREEN INVISIBLE SPRAY SPF 50+

Spray me mbrojtje të lartë SPF 50+ për fytyrën dhe trupin