Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

Pastrim

Një linjë delikate për higjenën femërore nga FREZYDERM, dizenjuar për të pastruar zonën intime pa shkaktuar irritim dhe siklet.

INTIM AREA LIQUID

Likuid pastrues per zonen intime

INTIM AID CLEANSER

Likuid lares antiseptic per zonen intime

MILD WASH FOAM

Shkumë larëse për fytyrën dhe trupin e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.