Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

Krem Për Strijat

Krem për parandalimin dhe trajtimin e strijave. Hidratojnë lëkurën duke i dhuruar një pamje fleksibël, uniforme dhe të butë.

PREVENSTRIA CREAM

Krem për parandalimin e strijave

RECONSTRIA CREAM

Krem për reduktimin e strijave