Krem Per Skuqje Nga Pelenat

Ky krem per nderrimin e pelenave nga FREZYDERM siguron rezistencen ndaj ujit dhe mbrojtjen nga zona intime e femijes,kujdesi I bute per lekuren e ndjeshme te femijes dhe dhe mbrojtes kunder irritimeve

BABY CREAM

krem për eliminimin e rash-it të shkaktuar nga pelenat.