Ne jemi duke përdorur disa të dhëna tuajat specifike për të përmirësuar eksperiencën tuaj si përdorues në faqen e internetit. Duke përdorur faqen tonë të internetit ju pranoni politikën tonë.

Laresi I Bebeve

Laresi I rrobave te bebes FREZYDERM eshte krijuar posacerisht per rrobat e bebeve.Ai ka nje pH neutral dhe nje veprim hipoalergjik I cili mbron lekuren e ndjeshme.

BABY LAUNDRY

Detergjent i lëngshëm, i formuluar për larjen e rrobave të foshnjeve.