Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

  BABY LAUNDRY
  ZMADHO
  1Lt

  Laresi I Bebeve

  BABY LAUNDRY

  Nuk permban sapun, enzima, paraben, zbutes, ngjyrues. I shikuar nga ISPE (Instituti I lekures dhe I vleresimit te produktit, Milano, Itali)

  SKU : 422908

  Nje lares I lengshem qe eshte formuluar specifikisht per rrobat e bebeve. Ai ka nje pH neutral mik I mire me lekuren e bebes dhe nje formule anti-irrituese dhe hipoalergjike, Kjo forule e bute nenkupton qe ky rales nuk irriton lekuren e ndjeshme te bebeve

   

  Eshte I vetmi detergjent per rrobat e bebeve, I cili nuk ka rrezik paralajmerimi,ne baze ten je studimi te klasifikuar. Shperbehet lehtesisht dhe nuk le njolla mbi rrobat e bebes. Permban arome hipoalergjike.

  More Less
  I përshtatshëm për
  Përdor
  Përbërësit aktiv

  Rroba per Lekure sensitive per Bebe, femije dhe te rritur si dhe per lekure te predispozuar per tu bere atopike. Lahet me dore ose me makine larese

  Per larje me duar: Shtoni 40 ml te baby laundry per cdo 5 litra uje.

  Larje me makine larese: Nuk kerkohet paralarje. Dozimi varet nga fortesia e ujit dhe sa te njollosura jane rrobat. Nje filxhan plot eshte I barazvlefshem me 40 ml te detergentit.

  I pershtatshem per perdorim ne temperature te larta (edhe ne 95°C,duke siguruar se eshte e sigurt per veshjet).

   

  Surfaktante jojonik te perimeve sipas certifikates ECO CERT: Surfaktant/Miqesor me lekuren/Te biodegradueshem

  I përshtatshëm për

  Rroba per Lekure sensitive per Bebe, femije dhe te rritur si dhe per lekure te predispozuar per tu bere atopike. Lahet me dore ose me makine larese

  Përdor

  Per larje me duar: Shtoni 40 ml te baby laundry per cdo 5 litra uje.

  Larje me makine larese: Nuk kerkohet paralarje. Dozimi varet nga fortesia e ujit dhe sa te njollosura jane rrobat. Nje filxhan plot eshte I barazvlefshem me 40 ml te detergentit.

  I pershtatshem per perdorim ne temperature te larta (edhe ne 95°C,duke siguruar se eshte e sigurt per veshjet).

   

  Përbërësit aktiv

  Surfaktante jojonik te perimeve sipas certifikates ECO CERT: Surfaktant/Miqesor me lekuren/Te biodegradueshem

  BABY SUN CARE SPF 25

  Krem mbrojtës kundër rrezeve të dëmshme të diellit, për fytyrën dhe trupin.

  BABY SHAMPOO

  Shampo e butë për foshnje

  BABY BATH

  Shampo trupi për lëkurën delikatë të foshnjes.

  BABY LIQUID TALC

  Pudër e lëngshme për lëkurën delikatë të foshnjeve

  BABY COLOGNE

  Kolonjë e lehtë për foshnje