Kremat

Kremat per dermatit atopic per mbrojtjen nga tharja dhe lekuren e predispozuar per ekzem.I formuluar kryesisht nga FREZYDERM per hidratim te menjehershem dhe uljen e inflamacionit

ATOPREL EMOLLIENT CREAM

Krem hidratues për lëkurën e thatë të foshnjës, të predispozuar për ekzemë.