Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

  ATOPREL EMOLLIENT CREAM
  ZMADHO
  150ml

  Kremat

  ATOPREL EMOLLIENT CREAM

  Pa arome, pa ngjyre, pa parabens

  SKU : 422903

  Kremi emollient per kujdesin ndaj lekures ndaj tharjes, lekures sensitive, e cila eshte e predispozuar per ekzem. Siguron hidratimin, forcimin e barrieres se lekures dhe mbron dhe redukton kruarjen dhe irritimin.

  More Less
  I përshtatshëm për
  Përdor
  Përbërësit aktiv

  Fytyre dhe trup

  Bebe, femije, te rritur

   Aplikoheni 2 here ne dite ose aq sa eshte e nevojsme

   

  Biomimetic Phytosterol Complex: efekt antiinflamator/restaurim te shtreses hidrolipide

  Ceramides 1,3,6-11 | Ω6: Rikonstruktim te cornese stratum/rritje te kohezionit qelizor

  Exopolysaccharides: Reduktim te irritimit,kunderreaksion te kruarjes se lekures

  I përshtatshëm për

  Fytyre dhe trup

  Bebe, femije, te rritur

  Përdor

   Aplikoheni 2 here ne dite ose aq sa eshte e nevojsme

   

  Përbërësit aktiv

  Biomimetic Phytosterol Complex: efekt antiinflamator/restaurim te shtreses hidrolipide

  Ceramides 1,3,6-11 | Ω6: Rikonstruktim te cornese stratum/rritje te kohezionit qelizor

  Exopolysaccharides: Reduktim te irritimit,kunderreaksion te kruarjes se lekures

  ATOPREL MILKY BATH OIL

  Krem në formë qumështi, për lëkurë të thatë, të irrituar dhe të prirur për ekzemë

  ANTICORT CREAM

  Kremi alternative e steroideve

  BABY LAUNDRY

  Detergjent i lëngshëm, i formuluar për larjen e rrobave të foshnjeve.