Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

  INTIM VAGINAL DOUCHE CHAMOMILE pH 4,5
  ZMADHO
  150ml

  Përkujdesje Intravaginale

  INTIM VAGINAL DOUCHE CHAMOMILE pH 4,5

  Pa paraben dhe arome

  Product CE

  SKU : 422313

  Lares intravaginal qe forcon floren vaginale dhe e le vaginen te shendetshme dhe pa arome. Kamomili siguron lehtesim nga djegia, tharja, nderkohe qe perbersit e tjere aktiv mbrojne ph vaginal, rigjenerojne epitelin vaginal pas menstruacioneve dhe largojne sekrecionet ose xhelin kontraceptiv pas mardhenieve

  More Less
  I përshtatshëm për
  Përdor
  Përbërësit aktiv

  Lehteson djegies, tharjes

  Kontroll te higjenes dhe ererave

  Mbron ph vaginal

  Rigjeneron epitelin vaginal  ne post menopauz

  Pas mardhenieve seksuale per te largyar sekrecionet ose xhelin kontraceptiv

  Pastrues gjate menopauzes

  Hapeni duke  heqj e kapakun  me shirita  dhe tërhiqni hundën lart dhe pak  anash derisa të dëgjoni një 'snap'. Kontrolloni që valvula e sigurisë të jetë hapur duke shtypur me lehtësi shishen. Vendoseni butësisht dhe me kujdes majën në vaginë, ndërsa jeni në pozicion  ulur ose në këmbë. Rregullo skajin e hundës dhe shtrydheni shishe për të pastruar vagjinën.

  Lereni per 30 minuta derisa te perdorni product tjeter intravaginal.

   

  Kamomil: veprim antibacterial  | lehteson djegien dhe irritimin
  Ekinacea: specter i gjere antibacterial, riforcon mbrojtjen natyrale te trupit
  Prebiotik: forcon floren normale vaginale
  Saponina bimore: pastrojne dhe mbrojne epitelin intravaginal | Protection of the intravaginal epithelium
  Xylitol: Veti antibakteriale selective  | mbron laktobecilet

   

  I përshtatshëm për

  Lehteson djegies, tharjes

  Kontroll te higjenes dhe ererave

  Mbron ph vaginal

  Rigjeneron epitelin vaginal  ne post menopauz

  Pas mardhenieve seksuale per te largyar sekrecionet ose xhelin kontraceptiv

  Pastrues gjate menopauzes

  Përdor

  Hapeni duke  heqj e kapakun  me shirita  dhe tërhiqni hundën lart dhe pak  anash derisa të dëgjoni një 'snap'. Kontrolloni që valvula e sigurisë të jetë hapur duke shtypur me lehtësi shishen. Vendoseni butësisht dhe me kujdes majën në vaginë, ndërsa jeni në pozicion  ulur ose në këmbë. Rregullo skajin e hundës dhe shtrydheni shishe për të pastruar vagjinën.

  Lereni per 30 minuta derisa te perdorni product tjeter intravaginal.

   

  Përbërësit aktiv

  Kamomil: veprim antibacterial  | lehteson djegien dhe irritimin
  Ekinacea: specter i gjere antibacterial, riforcon mbrojtjen natyrale te trupit
  Prebiotik: forcon floren normale vaginale
  Saponina bimore: pastrojne dhe mbrojne epitelin intravaginal | Protection of the intravaginal epithelium
  Xylitol: Veti antibakteriale selective  | mbron laktobecilet