KUJDESI I KEMBES

FREZYDERM krijoi  linjen e FrezyFeet per te zbutur dhe ushqyer kemben e lodhur dhe te mbipunuar.

Kemba luan nje rol jetesor ne posture dhe mbeshtet trupin gjate ecjes dhe vrapimit. Gjithsesi 75% e njerezve kane nje problem me kemben dhe 26% e adoleshenteve dhe te rriturve kane myke ne kembe. Edhe gjate shtatzanise kemba behet e rende de e lodhur.

  • Gama e produkteve te FrezyFeet permban nje kombinim unik te ekstrakteve bimore ,vajrave esenciale dhe perberseve aktiv ten je grade farmaceutike qe:
  • Pastrojne, riforcojne dhe mbrojne barrieren ne lekuren e kembes
  • Permirsojne mikroqarkullimin dhe oksigjenimin e qelizave
  • Kane veprim hidratues dhe sherues.

FREZYFEET DIAPED CREAM

Krem për kembët diabetike