Mbrojtës Dielli Për Fytyrën Me Ngjyrë

Linja e mbrojtësve të diellit me ngjyrë për fytyrën nga FREZYDERM e cila mundëson efekt mbrojtës. Këto produkte mundësojnë mbulim të menjëhershëm të njollave dhe parregullsive të fytyrës

SUN SCREEN COLOR VELVET FACE CREAM SPF 50+

Krem mbrojtës për fytyrën me efekt make-upi dhe me faktor të lartë mbojtës SPF 50+