Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

Mbrojtës Dielli Për Fytyrën Me Ngjyrë

SUN SCREEN COLOR VELVET FACE CREAM SPF 50+

Pa dhe pa arome

SKU : 422235

Nje krem inovativ, transparent dhe mbrojtes I fytyres me nje sjellje kozmetike unike I cili perhapet me  nje te prekur. Kjo fale inovacionit revolucionar te teknologjise se dyte te lekures, formula e tij unike le nje ndjesi te bute ne lekure, ofron nje shkelqim per 6 ore, obsorbon sebumin dhe zbut aparancen e rrudhave. Eshte e qarte, ndertim jo vajor, nuk le shenja te bardha dhe ben nje makeup ekselent. Pengon shenjat e plakjes dhe mbron kundra dekolorimit I shkaktuar nga ekspozimi ne diell.

Ndjesi te bute

Shkelqim mban per 6 ore, perthith vajin dhe sebumin

Zbusin aparencen e rrudhave

Nuk le shenja te bardha

Kundra ujit

Lejon lekuren te marri fryme

Ndertim jo vajor

I testuar dermatologjikisht

Fitoi Cmimin e Bronzte ne cmimet e shkelqyera te shitjes ne 2014 ne kategorine e produkteve inovative

More Less
I përshtatshëm për
Përdor

Lekure te bardhe

Lekure te ndjeshme per te shkelqyer

Pengimin e fotoplakjes

Lekura me lytha, shenja

Mbrojtje kundra deskolorimit

Te gjitha moshat

Te gjitha tippet e lekures

Aplikoni rregullisht ne te gjitha zonat e ekspozuara 20-30 minuta para ekspozimit ne diell. Riperdoreni cdo dy ore dhe menjehere pas notit ose fshirjes me peshqire.

Aplikoni rregullisht ne te gjitha zonat e ekspozuara 20-30 minuta para ekspozimit ne diell. Riperdoreni cdo dy ore dhe menjehere pas notit ose fshirjes me peshqire.

I përshtatshëm për

Lekure te bardhe

Lekure te ndjeshme per te shkelqyer

Pengimin e fotoplakjes

Lekura me lytha, shenja

Mbrojtje kundra deskolorimit

Te gjitha moshat

Te gjitha tippet e lekures

Aplikoni rregullisht ne te gjitha zonat e ekspozuara 20-30 minuta para ekspozimit ne diell. Riperdoreni cdo dy ore dhe menjehere pas notit ose fshirjes me peshqire.

Përdor

Aplikoni rregullisht ne te gjitha zonat e ekspozuara 20-30 minuta para ekspozimit ne diell. Riperdoreni cdo dy ore dhe menjehere pas notit ose fshirjes me peshqire.

SUN SCREEN VELVET FACE SPF 50+

Krem mbrojtës për fytyrën me faktor të lartë mbojtës SPF 50+

AFTER SUN MOUSSE

Shkumë  për  përdorim pas ekspozimit në diell për fytyrën dhe trupin

SUN SCREEN VELVET FACE 30

Krem mbrojtës për fytyrën me faktor të lartë mbojtës SPF 30+