FREZYFEET DIAPED CREAM ZMADHO 125ml

Krem Për Këmbët

FREZYFEET DIAPED CREAM

, ngjyrues dhe arome

SKU : 422954

Ky krem i specializuar perkedhel dhe mbron kemben diabetike. Perbersit e tij hidratues, sherues, dhe anti inflamatore rindertojne lekuren e plasaritur dhe te ashper, duke siguruar hidratim te pasur dhe rrisin elasticitetin e lekures, nderkohe qe parandalojne ulceren diabetike.

More Less
I përshtatshëm për
Përdor
Përbërësit aktiv

Kemben diabetike

Lekure te plasaritur dhe te ashper

Parandalimin e ulcers diabetik

Aplikojeni ne te gjithe siperfaqen e kembes 1-2 here ne dite.

Yeast Lysate: veprim anti inflamator ,oksigjenim te indeve
Oleuropein: veti anti mikrobiale
Batyl Alcohol: Reduktimi i inflamacionit

 
 

 

I përshtatshëm për

Kemben diabetike

Lekure te plasaritur dhe te ashper

Parandalimin e ulcers diabetik

Përdor

Aplikojeni ne te gjithe siperfaqen e kembes 1-2 here ne dite.

Përbërësit aktiv

Yeast Lysate: veprim anti inflamator ,oksigjenim te indeve
Oleuropein: veti anti mikrobiale
Batyl Alcohol: Reduktimi i inflamacionit