Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

  DE-MAKE UP 4 in 1
  ZMADHO
  200ml

  Pastrues Makeup-I

  DE-MAKE UP 4 in 1

  Siguron përmirësimin e fytyrës tuaj me 19%          
  Pa paraben

  SKU : 427114

  Pastrues i lehtë në formë qumështi për fytyrën, qafën dhe sytë. Formula e gjithanëshme e këtij produkti pastron, tonifikon, hidtraton dhe rifreskon fytyrën tuaj, duke hequr çdo shenjë makeup-i dhe papastërtie në fytyrë. I përshtatshëm edhe për fshirjen e produkteve rezistentë ndaj ujit

  Ky produkt u vlerësua me çmimin “Editor’s Choice” në 2017 në konkursin “Beauty Shortlist Awards”.

  More Less
  I përshtatshëm për
  Përdor
  Përbërësit aktiv

  Fytyrën dhe sytë
  Për heqjen e produkteve rezistentë ndaj ujit
  Për të gjitha llojet e lëkurave
  Për të gjitha moshat

  Aplikoni produktin me duar, në fytyrë dhe qafë duke përdorur lëvizje rrethore të lehta. Fshijeni me pambuk. Aplikoni lehtësisht rreth syve duke përdorur pambuk për të fshirë makeup-in e syve.

  Isopropyl Isostearate | Phospholipids | NMF:  Pastrues / Hidratues/ Veprim tonik/ Rifreskues/ Ndjesi mirëqënieje

   

  I përshtatshëm për

  Fytyrën dhe sytë
  Për heqjen e produkteve rezistentë ndaj ujit
  Për të gjitha llojet e lëkurave
  Për të gjitha moshat

  Përdor

  Aplikoni produktin me duar, në fytyrë dhe qafë duke përdorur lëvizje rrethore të lehta. Fshijeni me pambuk. Aplikoni lehtësisht rreth syve duke përdorur pambuk për të fshirë makeup-in e syve.

  Përbërësit aktiv

  Isopropyl Isostearate | Phospholipids | NMF:  Pastrues / Hidratues/ Veprim tonik/ Rifreskues/ Ndjesi mirëqënieje

   

  MILD WASH FOAM

  Shkumë larëse për fytyrën dhe trupin e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.