Trajtim Për Akne

Linja inovative, e sigurt dhe efikase e trajtimit të akne AC-NORM nga FREZYDERM. Produktet trajtojnë në mënyrë të menjëherëshme simptomat e akneve të vogla, mesatare dhe të zhvilluara.

AC-NORM MEDILIKE EFFECT 1 CREAM

Krem i veçantë për akne të mesme

AC-NORM MEDILIKE EFFECT 2 CREAM

Krem i veçantë për trajtimin e akneve të moderuara si një opsion alternativ.