INTIM VAGINAL DOUCHE CHAMOMILE pH 4,5 ZMADHO 150ml

Përkujdesje Intravaginale

INTIM VAGINAL DOUCHE CHAMOMILE pH 4,5

dhe arome

Product CE

SKU : 422313

Lares intravaginal qe forcon floren vaginale dhe e le vaginen te shendetshme dhe pa arome. Kamomili siguron lehtesim nga djegia, tharja, nderkohe qe perbersit e tjere aktiv mbrojne ph vaginal, rigjenerojne epitelin vaginal pas menstruacioneve dhe largojne sekrecionet ose xhelin kontraceptiv pas mardhenieve

More Less
I përshtatshëm për
Përdor
Përbërësit aktiv

Lehteson djegies, tharjes

Kontroll te higjenes dhe ererave

Mbron ph vaginal

Rigjeneron epitelin vaginal  ne post menopauz

Pas mardhenieve seksuale per te largyar sekrecionet ose xhelin kontraceptiv

Pastrues gjate menopauzes

Hapeni duke  heqj e kapakun  me shirita  dhe tërhiqni hundën lart dhe pak  anash derisa të dëgjoni një 'snap'. Kontrolloni që valvula e sigurisë të jetë hapur duke shtypur me lehtësi shishen. Vendoseni butësisht dhe me kujdes majën në vaginë, ndërsa jeni në pozicion  ulur ose në këmbë. Rregullo skajin e hundës dhe shtrydheni shishe për të pastruar vagjinën.

Lereni per 30 minuta derisa te perdorni product tjeter intravaginal.

 

Kamomil: veprim antibacterial  | lehteson djegien dhe irritimin
Ekinacea: specter i gjere antibacterial, riforcon mbrojtjen natyrale te trupit
Prebiotik: forcon floren normale vaginale
Saponina bimore: pastrojne dhe mbrojne epitelin intravaginal | Protection of the intravaginal epithelium
Xylitol: Veti antibakteriale selective  | mbron laktobecilet

 

I përshtatshëm për

Lehteson djegies, tharjes

Kontroll te higjenes dhe ererave

Mbron ph vaginal

Rigjeneron epitelin vaginal  ne post menopauz

Pas mardhenieve seksuale per te largyar sekrecionet ose xhelin kontraceptiv

Pastrues gjate menopauzes

Përdor

Hapeni duke  heqj e kapakun  me shirita  dhe tërhiqni hundën lart dhe pak  anash derisa të dëgjoni një 'snap'. Kontrolloni që valvula e sigurisë të jetë hapur duke shtypur me lehtësi shishen. Vendoseni butësisht dhe me kujdes majën në vaginë, ndërsa jeni në pozicion  ulur ose në këmbë. Rregullo skajin e hundës dhe shtrydheni shishe për të pastruar vagjinën.

Lereni per 30 minuta derisa te perdorni product tjeter intravaginal.

 

Përbërësit aktiv

Kamomil: veprim antibacterial  | lehteson djegien dhe irritimin
Ekinacea: specter i gjere antibacterial, riforcon mbrojtjen natyrale te trupit
Prebiotik: forcon floren normale vaginale
Saponina bimore: pastrojne dhe mbrojne epitelin intravaginal | Protection of the intravaginal epithelium
Xylitol: Veti antibakteriale selective  | mbron laktobecilet