Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

HAIR FORCE SHAMPOO WOMEN ZMADHO 200ml

Shampo për rënien e flokëve

HAIR FORCE SHAMPOO WOMEN

Rrit shkëlqimin me 33%, forcon flokun me 75%

SKU : 422511

Shampo tonike e formuluar veçanërisht për trajtimin e rënies së flokut tek femrat. Shampo trajton rënien sezonale dhe kronike të flokut, si dhe hollimin e tij duke përforcuar folikulat e flokut, duke përforcuar dhe mbrojtur flokun nga dëmtimi dhe duke rindërtuar kutikulat e flokut. Me pH neutral.

 *Provuar me testime klinike dhe në vullnetarë


Studime

Efikasitet
Vlerësim sigurie

More Less
I përshtatshëm për
Përdor
Përbërësit aktiv

•    Rënien e flokut e shkaktuar nga tërheqja
•    Rënien kronike të flokut
•    Rënien sezonale të flokut
•    Flokë të dobët

Përdor shampon 3 herë në javë, për të paktën 4 muaj. Aplikoni një sasi të vogël në kokë dhe masazhojeni në skalpin e kokës, lërëni për disa minuta dhe për pas shpëlajeni mirë me ujë. Përsëriteni nëse është e nevojshme. Për trajtim më efektiv dhe të përshtatshëm, përdorni produkte më specifike.


Këshillë: Gjatë kohës që flini, evitoni mbajtjen e flokëve të lidhur ose gërshett. Në kohën që qëndroni në shtëpi, mos i mbani flokët të shtrënguar por lërini ato të lirë!

 

Biotin | Tripeptide | Apigenin | Acid Oleic: Trajtim i rënies së flokut |Përforcim i folikulave| Përforcim i flokëve| Lufton plakjen e flokut dhe degjererimin qelizor | Përforcim i rritjes së flokut                                         
DG4P04 (Princip aktiv i derivuar nga Artemia Salina): Përforcim i rritjes së flokut | Veti anti-inflamatore | Aktivizim i qelizave për mbrojtjen nga rrezeve UV dhe dëmtimit nga dielli.
Ceramides | Ekstrakt luledielli: Mbrojtje kundër dëmtimit

I përshtatshëm për

•    Rënien e flokut e shkaktuar nga tërheqja
•    Rënien kronike të flokut
•    Rënien sezonale të flokut
•    Flokë të dobët

Përdor

Përdor shampon 3 herë në javë, për të paktën 4 muaj. Aplikoni një sasi të vogël në kokë dhe masazhojeni në skalpin e kokës, lërëni për disa minuta dhe për pas shpëlajeni mirë me ujë. Përsëriteni nëse është e nevojshme. Për trajtim më efektiv dhe të përshtatshëm, përdorni produkte më specifike.


Këshillë: Gjatë kohës që flini, evitoni mbajtjen e flokëve të lidhur ose gërshett. Në kohën që qëndroni në shtëpi, mos i mbani flokët të shtrënguar por lërini ato të lirë!

 

Përbërësit aktiv

Biotin | Tripeptide | Apigenin | Acid Oleic: Trajtim i rënies së flokut |Përforcim i folikulave| Përforcim i flokëve| Lufton plakjen e flokut dhe degjererimin qelizor | Përforcim i rritjes së flokut                                         
DG4P04 (Princip aktiv i derivuar nga Artemia Salina): Përforcim i rritjes së flokut | Veti anti-inflamatore | Aktivizim i qelizave për mbrojtjen nga rrezeve UV dhe dëmtimit nga dielli.
Ceramides | Ekstrakt luledielli: Mbrojtje kundër dëmtimit

HAIR FORCE MASK

Maskë trajtuese kundër hollimit të flokut