Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

  HAIR FORCE MASK
  ZMADHO
  200ml

  Τριχόπτωση

  HAIR FORCE MASK

  Përmirëson rritjen e flokut me 60%*
  Pa paraben

  SKU : 422513

  E pasuruar me vaj dafine dhe vitaminë C dhe B, kjo maskë trajtuese për flokët rindërton dhe forcon flokët e dëmtuar, ndërsa ceramidet parandalojnë dëmtimet e mëtejshme të flokut. Maska trajton rënien sezonale dhe kronike të flokut si dhe riskruturon dhe parandalon këputjen e tij.

  *Bazuar në studime klinike

  Studime
  Efikasitet
  Vlerësim sigurie
  More Less
  I përshtatshëm për
  Përdor
  Përbërësit aktiv

  •    Rëniën e flokut
  •    Alopecia androgjenike
  •    Rënien e flokëve kronike nga faktorë hormonalë
  •    Rënien e flokëve sezonale
  •    Flokët e dobët

  Përdoreni maskën 1 deri në 2 herë në javë.  Aplikoni sasi të bollshme në flokë të lagur, duke përfshirë rrënjën dhe fundin e flokëve. Lëreni makën për 5 minutadhe krihni flokët me një krehër me dhëmbëza të gjera përpara se ta shpëlani kokën me ujë të ftohtë.

  Mund të përdoret në kombinim me produktet e tjera Hair Force nga FREZYDERM.

   

   

  Vaj dafine| Vitaminë B | Vitaminë C: Rindërtim dhe riforcim                                
  Ekstrakt nga saw palmetto:  Riforcim i rritjes së flokut                                                         
  Ceramide: Parandalim i këputjes së flokut

   

  I përshtatshëm për

  •    Rëniën e flokut
  •    Alopecia androgjenike
  •    Rënien e flokëve kronike nga faktorë hormonalë
  •    Rënien e flokëve sezonale
  •    Flokët e dobët

  Përdor

  Përdoreni maskën 1 deri në 2 herë në javë.  Aplikoni sasi të bollshme në flokë të lagur, duke përfshirë rrënjën dhe fundin e flokëve. Lëreni makën për 5 minutadhe krihni flokët me një krehër me dhëmbëza të gjera përpara se ta shpëlani kokën me ujë të ftohtë.

  Mund të përdoret në kombinim me produktet e tjera Hair Force nga FREZYDERM.

   

   

  Përbërësit aktiv

  Vaj dafine| Vitaminë B | Vitaminë C: Rindërtim dhe riforcim                                
  Ekstrakt nga saw palmetto:  Riforcim i rritjes së flokut                                                         
  Ceramide: Parandalim i këputjes së flokut

   

  HAIR FORCE SHAMPOO MEN

  Shampo flokësh për rritjen e flokut për meshkuj

  HAIR FORCE SHAMPOO WOMEN

  Shampo flokësh për rritjen e flokut, për femra