HAIR FORCE SHAMPOO WOMEN
  ZMADHO
  200ml

  Shampo për rënien e flokëve

  HAIR FORCE SHAMPOO WOMEN

  Rrit shkëlqimin me 33%, forcon flokun me 75%
  Pa Paraben

  SKU : 422511

  Shampo tonike e formuluar veçanërisht për trajtimin e rënies së flokut tek femrat. Shampo trajton rënien sezonale dhe kronike të flokut, si dhe hollimin e tij duke përforcuar folikulat e flokut, duke përforcuar dhe mbrojtur flokun nga dëmtimi dhe duke rindërtuar kutikulat e flokut. Me pH neutral.

   *Provuar me testime klinike dhe në vullnetarë


  Studime

  Efikasitet
  Vlerësim sigurie

  More Less
  I përshtatshëm për
  Përdor
  Përbërësit aktiv

  •    Rënien e flokut e shkaktuar nga tërheqja
  •    Rënien kronike të flokut
  •    Rënien sezonale të flokut
  •    Flokë të dobët

  Përdor shampon 3 herë në javë, për të paktën 4 muaj. Aplikoni një sasi të vogël në kokë dhe masazhojeni në skalpin e kokës, lërëni për disa minuta dhe për pas shpëlajeni mirë me ujë. Përsëriteni nëse është e nevojshme. Për trajtim më efektiv dhe të përshtatshëm, përdorni produkte më specifike.


  Këshillë: Gjatë kohës që flini, evitoni mbajtjen e flokëve të lidhur ose gërshett. Në kohën që qëndroni në shtëpi, mos i mbani flokët të shtrënguar por lërini ato të lirë!

   

  Biotin | Tripeptide | Apigenin | Acid Oleic: Trajtim i rënies së flokut |Përforcim i folikulave| Përforcim i flokëve| Lufton plakjen e flokut dhe degjererimin qelizor | Përforcim i rritjes së flokut                                         
  DG4P04 (Princip aktiv i derivuar nga Artemia Salina): Përforcim i rritjes së flokut | Veti anti-inflamatore | Aktivizim i qelizave për mbrojtjen nga rrezeve UV dhe dëmtimit nga dielli.
  Ceramides | Ekstrakt luledielli: Mbrojtje kundër dëmtimit

  I përshtatshëm për

  •    Rënien e flokut e shkaktuar nga tërheqja
  •    Rënien kronike të flokut
  •    Rënien sezonale të flokut
  •    Flokë të dobët

  Përdor

  Përdor shampon 3 herë në javë, për të paktën 4 muaj. Aplikoni një sasi të vogël në kokë dhe masazhojeni në skalpin e kokës, lërëni për disa minuta dhe për pas shpëlajeni mirë me ujë. Përsëriteni nëse është e nevojshme. Për trajtim më efektiv dhe të përshtatshëm, përdorni produkte më specifike.


  Këshillë: Gjatë kohës që flini, evitoni mbajtjen e flokëve të lidhur ose gërshett. Në kohën që qëndroni në shtëpi, mos i mbani flokët të shtrënguar por lërini ato të lirë!

   

  Përbërësit aktiv

  Biotin | Tripeptide | Apigenin | Acid Oleic: Trajtim i rënies së flokut |Përforcim i folikulave| Përforcim i flokëve| Lufton plakjen e flokut dhe degjererimin qelizor | Përforcim i rritjes së flokut                                         
  DG4P04 (Princip aktiv i derivuar nga Artemia Salina): Përforcim i rritjes së flokut | Veti anti-inflamatore | Aktivizim i qelizave për mbrojtjen nga rrezeve UV dhe dëmtimit nga dielli.
  Ceramides | Ekstrakt luledielli: Mbrojtje kundër dëmtimit

  HAIR FORCE MASK

  Maskë trajtuese kundër hollimit të flokut