Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

  HAIR FORCE SHAMPOO MEN
  ZMADHO
  200ml

  Τριχόπτωση

  HAIR FORCE SHAMPOO MEN

  Nxit rritjen e flokut me 110%
  Pa paraben

  SKU : 422510

  Shampo tonike për flokë, e formuluar për trajtimin e rënies së flokut tek meshkujt. Përbërësit aktivë të shampoos trajtojnë rënien sezonale dhe kronike të flokut, hollimin e flokut, alopecian dhe për flokun e dobët. Shampo përforcon folikulat dhe forcon rritjen e flokut. Me pH neutral.

  Studime 
  Efikasitet
  Vlerësim sigurie

  *Testim Ex Vivo

  More Less
  I përshtatshëm për
  Përdor
  Përbërësit aktiv

  Rënie flokësh
  kronike Alopecia androgjenike
  Rënien sezonale e flokëve Flokë të dobët

  Përdor shampon 3 herë në javë, për të paktën 4 muaj. Aplikoni një sasi të vogël në kokë dhe masazhojeni në skalpin e kokës, lërëni për disa minuta dhe për pas shpëlajeni mirë me ujë. Përsëriteni nëse është e nevojshme. Për trajtim më efektiv dhe të përshtatshëm, rekomandohet të përdorni produkte më specifike.
   

  Biotin | Tripeptide | Apigenin | Acid Oleic: Trajtim i rënies së flokut |Përforcim i folikulave| Përforcim i flokëve në skalp| Lufton plakjen e flokut dhe degjererimin qelizor | Përforcim i rritjes së flokut
  DG4P04 (Princip aktiv i derivuar nga Artemia Salina): Përforcim i rritjes së flokut | Veti anti-inflamatore | Aktivizim i qelizave për mbrojtjen nga rrezeve UV dhe dëmtimit nga dielli

   

  I përshtatshëm për

  Rënie flokësh
  kronike Alopecia androgjenike
  Rënien sezonale e flokëve Flokë të dobët

  Përdor

  Përdor shampon 3 herë në javë, për të paktën 4 muaj. Aplikoni një sasi të vogël në kokë dhe masazhojeni në skalpin e kokës, lërëni për disa minuta dhe për pas shpëlajeni mirë me ujë. Përsëriteni nëse është e nevojshme. Për trajtim më efektiv dhe të përshtatshëm, rekomandohet të përdorni produkte më specifike.
   

  Përbërësit aktiv

  Biotin | Tripeptide | Apigenin | Acid Oleic: Trajtim i rënies së flokut |Përforcim i folikulave| Përforcim i flokëve në skalp| Lufton plakjen e flokut dhe degjererimin qelizor | Përforcim i rritjes së flokut
  DG4P04 (Princip aktiv i derivuar nga Artemia Salina): Përforcim i rritjes së flokut | Veti anti-inflamatore | Aktivizim i qelizave për mbrojtjen nga rrezeve UV dhe dëmtimit nga dielli

   

  HAIR FORCE MASK

  Maskë trajtuese kundër hollimit të flokut