HAIR FORCE SHAMPOO MEN ZMADHO 200ml

Τριχόπτωση

HAIR FORCE SHAMPOO MEN

Nxit rritjen e flokut me 110%

SKU : 422510

Shampo tonike për flokë, e formuluar për trajtimin e rënies së flokut tek meshkujt. Përbërësit aktivë të shampoos trajtojnë rënien sezonale dhe kronike të flokut, hollimin e flokut, alopecian dhe për flokun e dobët. Shampo përforcon folikulat dhe forcon rritjen e flokut. Me pH neutral.

Studime 
Efikasitet
Vlerësim sigurie

*Testim Ex Vivo

More Less
I përshtatshëm për
Përdor
Përbërësit aktiv

Rënie flokësh
kronike Alopecia androgjenike
Rënien sezonale e flokëve Flokë të dobët

Përdor shampon 3 herë në javë, për të paktën 4 muaj. Aplikoni një sasi të vogël në kokë dhe masazhojeni në skalpin e kokës, lërëni për disa minuta dhe për pas shpëlajeni mirë me ujë. Përsëriteni nëse është e nevojshme. Për trajtim më efektiv dhe të përshtatshëm, rekomandohet të përdorni produkte më specifike.
 

Biotin | Tripeptide | Apigenin | Acid Oleic: Trajtim i rënies së flokut |Përforcim i folikulave| Përforcim i flokëve në skalp| Lufton plakjen e flokut dhe degjererimin qelizor | Përforcim i rritjes së flokut
DG4P04 (Princip aktiv i derivuar nga Artemia Salina): Përforcim i rritjes së flokut | Veti anti-inflamatore | Aktivizim i qelizave për mbrojtjen nga rrezeve UV dhe dëmtimit nga dielli

 

I përshtatshëm për

Rënie flokësh
kronike Alopecia androgjenike
Rënien sezonale e flokëve Flokë të dobët

Përdor

Përdor shampon 3 herë në javë, për të paktën 4 muaj. Aplikoni një sasi të vogël në kokë dhe masazhojeni në skalpin e kokës, lërëni për disa minuta dhe për pas shpëlajeni mirë me ujë. Përsëriteni nëse është e nevojshme. Për trajtim më efektiv dhe të përshtatshëm, rekomandohet të përdorni produkte më specifike.
 

Përbërësit aktiv

Biotin | Tripeptide | Apigenin | Acid Oleic: Trajtim i rënies së flokut |Përforcim i folikulave| Përforcim i flokëve në skalp| Lufton plakjen e flokut dhe degjererimin qelizor | Përforcim i rritjes së flokut
DG4P04 (Princip aktiv i derivuar nga Artemia Salina): Përforcim i rritjes së flokut | Veti anti-inflamatore | Aktivizim i qelizave për mbrojtjen nga rrezeve UV dhe dëmtimit nga dielli

 

HAIR FORCE MASK

Maskë trajtuese kundër hollimit të flokut