Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

  BRONZE WATER COLOR MIST
  ZMADHO
  300ml

  Auto-Abronxantë

  BRONZE WATER COLOR MIST

  Pa Paraben

  SKU : 422238

  Spray auto-abronxant që i jep lëkurës ngjyrë të bronxtë natyrale. Efekti sinergjik i DHA në polimerin e melaninës siguron nxirjen e shpëjtë të lëkurës, 24 orë pas aplikimit, si dhe ofron një ngjyrë ideale që zgjat.

  More Less
  I përshtatshëm për
  Përdor

  Lëkurë të bardhë
  Lëkurë të ndjeshme nga dielli
  Njerëz me vitiligo
  Në vend të solarit

  Spruconi në mënyrë të barabartë dhe përhapeni me kujdes. Lani duart dhe lëreni produktin të thahet në lëkurë. Ky produkt nuk është mbrojtës nga dielli

   

  I përshtatshëm për

  Lëkurë të bardhë
  Lëkurë të ndjeshme nga dielli
  Njerëz me vitiligo
  Në vend të solarit

  Përdor

  Spruconi në mënyrë të barabartë dhe përhapeni me kujdes. Lani duart dhe lëreni produktin të thahet në lëkurë. Ky produkt nuk është mbrojtës nga dielli

   

  ANTI-THERMAL SPRING SEA WATER MIST

  Ujë qetësues për lëkurën e ekspozuar në diell