Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

  ANTI-THERMAL SPRING SEA WATER MIST
  ZMADHO
  300ml

  Ujë Termal Në Formë Spray

  ANTI-THERMAL SPRING SEA WATER MIST

  Pa paraben

  SKU : 422236

  Ujë qetësuar që rifreskon lëkurën pas një ditë të gjatë nën diell. Formula inovative ka veti kundër plakjes dhe ofron hidratim maksimal efikas si dhe mbron lëkurën nga stresi antioksidativ.

  Në të njëjtën kohë, spray përforcon barrierën e lëkurës, e cila ka tendencën të dobësohet me rritjen e temperaturave dhe ekspozimit të tepërt në diell. Gjithashtu, përforcon kolagjenin dhe elastinën e lëkurës, duke ruajtur lëkurën nga radikalet e lira dhe duke reduktuar shenjat e plakjes në lëkurë. Paketimi inovativ në vakum pa ajër me valvulën special siguron aplikim të thjeshtë dhe efikas në lëkurë, në mënyrë uniformë.

   

  More Less
  I përshtatshëm për
  Përdor

  Fytyrë dhe trup
  Mbrojtje kundër plakjes dhe stresit oksidativ

  Spruconi në mënyrë të barabartë, sa të jetë e nevojshme. Në rast se keni përdorur më përpara Ujin Termal, prisni 15-20 minuta para së të spruconi produktin

   

  I përshtatshëm për

  Fytyrë dhe trup
  Mbrojtje kundër plakjes dhe stresit oksidativ

  Përdor

  Spruconi në mënyrë të barabartë, sa të jetë e nevojshme. Në rast se keni përdorur më përpara Ujin Termal, prisni 15-20 minuta para së të spruconi produktin

   

  BRONZE WATER COLOR MIST

  Spray auto-abronxant për nxirjen e lëkurës

  AFTER SUN MOUSSE

  Shkumë  për  përdorim pas ekspozimit në diell për fytyrën dhe trupin