Ne jemi duke përdorur disa të dhëna tuajat specifike për të përmirësuar eksperiencën tuaj si përdorues në faqen e internetit. Duke përdorur faqen tonë të internetit ju pranoni politikën tonë.

Krem Për Strijat

Krem për parandalimin dhe trajtimin e strijave. Hidratojnë lëkurën duke i dhuruar një pamje fleksibël, uniforme dhe të butë.

PREVENSTRIA CREAM

Krem për parandalimin e strijave

RECONSTRIA CREAM

Krem për reduktimin e strijave