Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

CMIMET/CERTIFIKIMI ISO

CERTIFIKIMI ISO


)FREZYDERM është aprovuar nga Sigurimi i Cilësisë së Lloyd’s Register sipas standardeve të Menaxhimit të cilësisë: BS EN ISO 9001:2008
2)FREZYDERM është vlerësuar nga Sigurimi i Cilësisë së Lloyd’s Register dhe është në përputhje më të gjitha kërkesat e Food Safety Management System standard: BS EN ISO 22000:2005
3)FREZYDERM është miratuar nga Sigurimi i CIlësisë së Lloyd’s Register sipas standardeve të Menaxhimit të Cilësisë: BS EN ISO 13485:2012 Vendimi DY8d/1348
4)FREZYDERM është aprovuar nga Sigurimi i Cilësisë së Lloyd’s Register sipas Standardeve të Praktikës së Mirë të Prodhimit (GMP): BS EN ISO 22716:2007
CMIMET
 


FREZYDERM është vlerësuar 5 herë nga konkursi ndërkombëtar Prix De Beaute, i cili konsiderohet si konkursi më prestigjoz në industrinë e bukurisë dhe kozmetikës.

-Në 2009 Linja për Flokë u vlerësua si linja më e mirë në kategorinë “Dermokozmetike/ Përkujdesje për Flokët”

 -Në 2013 Reform Abdomen Care Cream u vlerësua si produkti më i mirë në kategorinë “Dermokozmetikë/ Hollues trupi

 -Në 2014 Dermiox Cream u vlerësua si produkti më i mirë në kategorinë “Kujdes i specializuar për fytyrën” ndërkohë që produktet Sooth Balm dhe Body Shoëer Revitalizing Cleanser u vlerësuan si produktet më të mira në kategorine “Përkujdesje dhe hollim për trupin”

 -Në 2015 linja e produkteve Sensitive Red Skin u vlerësua si linja më e mirë e produkteve në kategorinë “Produktet dermokozmetike të specializuara në kujdesin e fytyrës”

-Në 2016 Sea Side Dry Mist SPF 50+ u emëruasi produkti më i mirë në kategorinë “Produkte dermokozmetik – Mbrojtës nga dielli”

               


Frezyderm është vlerësuar 3 herë për praninë dhe performacën e tij nga institucione të njohura. 

-Në 2016. Frezyderm u njoh si Superbrand me vlerësimin më të lartë në kategorinë Kujdesi Personal. 
-Në vitin 2017, Frezyderm u vlerësua me titullin e nderit në kategorinë "GREEK BUSINESS CHAMPIONS" në kategorinë "Protagonistët e ekonomisë greke".
-Z. Ioannis & Z. Eythimios Anastasiou morën Çmimin për Zhvillim dhe Inovacion në Çmimet e Ndërmarrësisë të KOUROS 2017 të organizuar nga Klubi i Sipërmarrjes
FREZYDERM është vlerësuar 3 herë në konkursin e Shitjeve të Ekselencës i cili mbahet nga Instituti Grek i shtjeve në bashkëpunim me Boussias Communications


-Në 2014, kremi i fytyrës për mbrojtje nga dielli Sun Screen Velvet Face SPF 50+ fitoi Medaljen e Bronzit në konkursin Shitjet Ekselente 2014 në kategorinë Shërbime / Produkte Inovative.

 -Në 2015 Departamenti i Shitjeve të FREZYDERM fitoi Medaljen e Bronzit në kategorinë Departamenti i Shitjeve i vitit 2015 dhe Medaljen e Argjendit në bashkëpunim me kompaninë ENTERSOFT në kategorinë Teknologjitë e Shërbimit të Shitjeve

 -Në 2016, Departamenti i Shitjeve të FREZYDERM fitoi Medaljen e Bronzit në kategorinë Departamenti i Shitjeve i vitit 2016!

 FREZYDERM është vlerësuar 4 herë nga The Beauty Shportlist, një nga bloget më të mira për bukurinë në UK, i cili feston më të mirën e bukurisë dy herë në vit me cmimet e tij vjetore dhe 100% të pavarura, E bukura dhe Fëmijët

 - Produkti Baby Line u vlerësua si firma më e mirë për fëmijë në rang ndërkombëtar në konkursin Nëna & Fëmija 2016

 -Reform Abdomen Body Care Cream u vlerësua si Trajtimi më i mirë për hollimin e barkut për 2016.

-Sun Screen Velvet Face SPF 50+ u vlerësua si Produkti më i mirë i bukurisë me SPF për përdorim të përditshëm për 2017

 -Atoprel Emollient Cream u vlerësua si Terapia më e mirë për eczema në 2017

 -Atoprel Emollient Cream dhe De-Make Up 4 in 1 u vlerësuan si Zgjedhja e Redaktorit në 2016 dhe 2017

 -Baby Shampoo u vlerësua si shampoja më e mirë për foshnje në listën Beuaty Shortlist 2017.

 -Baby Cream ishte ndër finalistët për Kremi më i mirë për pelena 2016

- SensiTeeth u vlerësua si pasta e dhëmbëve e parë më e mirë për foshnje në Beauty Shortlist –Çmimet Mama & Baby 2017.

-Bath Baby doli si finalist në kategorinë Best Baby Bath në Beauty Shortlist –Çmimet Mama & Baby.
Gama e produkteve Shkenca Orale, përvec cilësisë dhe efektivitetit, në sajë të paketimit me një pamje innovative është vlerësuar dy herë me cmim. Fillimisht ka marre Medaljen e Artë në kategorinë Etiketa dhe Etiketime në konkursin Paketimet Inovative të 2016 ndërkohë që ka marrë edhe Medaljen e Bronzit në Konkursin e 4 Grek të Etiketave në 2017 në kategorinë Produkte Dermokozmetike.