Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

KËRKIMI & ZHVILLIMI

Qëkur u themelua, Kompania është fokusuar në departamentin R&D. Me staf të specializuar shkencëtarësh (farmacist dhe kimist) me eksperiencë të gjatë në këtë fushe, Departamentii Kërkimit dhe Zhvillimit angazhohet në planifikimin dhe zhvillimin e produkteve kozmetike bazuar në të dhënat më të fundit të kozmetikës, duke siguruar gjithashtu cilësi dhe efektivitet sipas standardeve të larta. Ai konsiderohet si “zemra” e krijimit dhe zhvillimit të produkteve të reja. Ai është i pajisur me mjete moderne të cilat nxisin prodhimet fillestare piloted he mjete të tjera ndihmëse.