Shampo Trupi Për Foshnje

Baby Bath nga Frezyderm eshte e pasururar me ekstrakte kamomili dhe proteina gruri.Eshte e formuluar per te pastruar butesisht lekuren delicate dhe te ndjeshme te bebit.

BABY BATH

Shampo trupi për lëkurën delikatë të foshnjes.