DE-MAKE UP 4 in 1 ZMADHO 200ml

Pastrues Makeup-I

DE-MAKE UP 4 in 1

Siguron përmirësimin e fytyrës tuaj me 19%          

SKU : 427114

Pastrues i lehtë në formë qumështi për fytyrën, qafën dhe sytë. Formula e gjithanëshme e këtij produkti pastron, tonifikon, hidtraton dhe rifreskon fytyrën tuaj, duke hequr çdo shenjë makeup-i dhe papastërtie në fytyrë. I përshtatshëm edhe për fshirjen e produkteve rezistentë ndaj ujit

Ky produkt u vlerësua me çmimin “Editor’s Choice” në 2017 në konkursin “Beauty Shortlist Awards”.

More Less
I përshtatshëm për
Përdor
Përbërësit aktiv

Fytyrën dhe sytë
Për heqjen e produkteve rezistentë ndaj ujit
Për të gjitha llojet e lëkurave
Për të gjitha moshat

Aplikoni produktin me duar, në fytyrë dhe qafë duke përdorur lëvizje rrethore të lehta. Fshijeni me pambuk. Aplikoni lehtësisht rreth syve duke përdorur pambuk për të fshirë makeup-in e syve.

Isopropyl Isostearate | Phospholipids | NMF:  Pastrues / Hidratues/ Veprim tonik/ Rifreskues/ Ndjesi mirëqënieje

 

I përshtatshëm për

Fytyrën dhe sytë
Për heqjen e produkteve rezistentë ndaj ujit
Për të gjitha llojet e lëkurave
Për të gjitha moshat

Përdor

Aplikoni produktin me duar, në fytyrë dhe qafë duke përdorur lëvizje rrethore të lehta. Fshijeni me pambuk. Aplikoni lehtësisht rreth syve duke përdorur pambuk për të fshirë makeup-in e syve.

Përbërësit aktiv

Isopropyl Isostearate | Phospholipids | NMF:  Pastrues / Hidratues/ Veprim tonik/ Rifreskues/ Ndjesi mirëqënieje

 

MILD WASH FOAM

Shkumë larëse për fytyrën dhe trupin e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.