Ne jemi duke përdorur disa të dhëna tuajat specifike për të përmirësuar eksperiencën tuaj si përdorues në faqen e internetit. Duke përdorur faqen tonë të internetit ju pranoni politikën tonë.

KUJDESI PËR TRUPIN

Produktet e linjës së specializuar për kujdesin e trupit nga FREZYDERM trajtojnë disa probleme lëkure si strijat, lëkura e thatë, duar dhe këmbë të thata.

PREVENSTRIA CREAM

Krem për parandalimin e strijave

RECONSTRIA CREAM

Krem për reduktimin e strijave

FREZYFEET DIAPED CREAM

Krem për kembët diabetike