Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

  INTIM AID CLEANSER
  ZMADHO
  200ml

  Pastrim

  INTIM AID CLEANSER

  Pa sapune, ngjyrues dhe paraben

  Siguri e vecante ne testin toksikologjik

  Ph5

  SKU : 422315

  Lares likuid i specializuar per zonen intime. Mund te perdoret ne irritimet locale, dhe per te trajtuar infeksionet perfshire vaginitin, infeksione mykotike, infeksione te traktit urinar dhe ne sekrecione. Ka veti antiseptike duke siguruar nje pastrim te bute dhe efektiv, dhe rivendos ph te zones intime. Larsi redukton erat, djegien dhe sekrecionet dhe ka veprim zbutes dhe hidratues i cili mbron floren natyrale  vaginale. Mund te perdoret nga te dy sekset.

  I testuar dermatologjikisht

   

  More Less
  I përshtatshëm për
  Përdor
  Përbërësit aktiv

  Irritimin local

  Vaginitin

  Infeksion mykotik

  Rrjedhje vaginale ere dhe djegie

  Infeksion te traktit urinar

  Mjekime

  Pas operacioneve kirurgjikale

  Aplikojeni bute ne lekuren e thate dhe shplajeni teresisht.

   

   

  Surfaktant te bute: larje e bute
  Capryloyl Glycine: ruajne  pH e zones intime
  Α-Glucan oligosaccharide: mbrojne ekosistemin natyral
  Ethylhexyl Glycerin: largojne ererat me natyre bakteriale
  Oat amino acids: veprim emollient dhe zbutes
  Echinacea: specter i gjere antibacterial, riforcon mbrojtjen natyrale te trupit

   

   

  I përshtatshëm për

  Irritimin local

  Vaginitin

  Infeksion mykotik

  Rrjedhje vaginale ere dhe djegie

  Infeksion te traktit urinar

  Mjekime

  Pas operacioneve kirurgjikale

  Përdor

  Aplikojeni bute ne lekuren e thate dhe shplajeni teresisht.

   

   

  Përbërësit aktiv

  Surfaktant te bute: larje e bute
  Capryloyl Glycine: ruajne  pH e zones intime
  Α-Glucan oligosaccharide: mbrojne ekosistemin natyral
  Ethylhexyl Glycerin: largojne ererat me natyre bakteriale
  Oat amino acids: veprim emollient dhe zbutes
  Echinacea: specter i gjere antibacterial, riforcon mbrojtjen natyrale te trupit