Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

  INTIM AREA LIQUID
  ZMADHO
  200ml

  Pastrim

  INTIM AREA LIQUID

  Pa paraben

  pH4

  SKU : 422711

  Laresi i zones intime eshte dizenjuar per perdorim te perditshem. Ai mbron kundra tharjes, irritimit, infeksionit dhe vaginitit. Larsi eshte i sigurt te perdoret gjate shtatzanise dhe ushqyerjes me gji.

  Ideal per tu perdorur pas notimit ne plazh ose pishine.

  More Less
  I përshtatshëm për
  Përdor
  Përbërësit aktiv

  Kujdesin e zones intime

  Lekuren e ndjeshme intolerante

  Mbron kundra tharjes, irritimit, infeksionit dhe vaginitit

  Pastrues i perditshem ne post pubertet dhe pre menopause

  Menstruacione

  Shtatzani

  Ere e keqe

  Pas notimit ne plazh ose pishine.

  Dyshim per infeksion

  Aplikojeni bute ne lekuren e thate dhe shplajeni teresisht

  Surfaktant te bute: larje e bute
  Surfaktant te bute antibacterial, derivate specifike te acidit laktik: mbrojtje antiseptike te buteZbutes: mbrojtje kunder tharjes
  Agjente hidratues: rivendosin balancen e hidrolipideve
  Agjente antiflogistik: reduktojne irritimin e cdo lloj etiologjie  
  CM-Glucan: riforcon mbrojtjen natyrale te trupit
  Echinacea: specter i gjere antibacterial, riforcon mbrojtjen natyrale te trupit

  I përshtatshëm për

  Kujdesin e zones intime

  Lekuren e ndjeshme intolerante

  Mbron kundra tharjes, irritimit, infeksionit dhe vaginitit

  Pastrues i perditshem ne post pubertet dhe pre menopause

  Menstruacione

  Shtatzani

  Ere e keqe

  Pas notimit ne plazh ose pishine.

  Dyshim per infeksion

  Përdor

  Aplikojeni bute ne lekuren e thate dhe shplajeni teresisht

  Përbërësit aktiv

  Surfaktant te bute: larje e bute
  Surfaktant te bute antibacterial, derivate specifike te acidit laktik: mbrojtje antiseptike te buteZbutes: mbrojtje kunder tharjes
  Agjente hidratues: rivendosin balancen e hidrolipideve
  Agjente antiflogistik: reduktojne irritimin e cdo lloj etiologjie  
  CM-Glucan: riforcon mbrojtjen natyrale te trupit
  Echinacea: specter i gjere antibacterial, riforcon mbrojtjen natyrale te trupit