INTIM AID CLEANSER ZMADHO 200ml

Pastrim

INTIM AID CLEANSER

Pa sapune, ngjyrues dhe paraben

N T PROVIMIN E CITOTOKSIKITETIT VITRO

Ph5

SKU : 422315

Lares likuid i specializuar per zonen intime. Mund te perdoret ne irritimet locale, dhe per te trajtuar infeksionet perfshire vaginitin, infeksione mykotike, infeksione te traktit urinar dhe ne sekrecione. Ka veti antiseptike duke siguruar nje pastrim te bute dhe efektiv, dhe rivendos ph te zones intime. Larsi redukton erat, djegien dhe sekrecionet dhe ka veprim zbutes dhe hidratues i cili mbron floren natyrale  vaginale. Mund te perdoret nga te dy sekset.

I testuar dermatologjikisht

 

More Less
I përshtatshëm për
Përdor
Përbërësit aktiv

Irritimin local

Vaginitin

Infeksion mykotik

Rrjedhje vaginale ere dhe djegie

Infeksion te traktit urinar

Mjekime

Pas operacioneve kirurgjikale

Aplikojeni bute ne lekuren e thate dhe shplajeni teresisht.

 

 

Surfaktant te bute: larje e bute
Capryloyl Glycine: ruajne  pH e zones intime
Α-Glucan oligosaccharide: mbrojne ekosistemin natyral
Ethylhexyl Glycerin: largojne ererat me natyre bakteriale
Oat amino acids: veprim emollient dhe zbutes
Echinacea: specter i gjere antibacterial, riforcon mbrojtjen natyrale te trupit

 

 

I përshtatshëm për

Irritimin local

Vaginitin

Infeksion mykotik

Rrjedhje vaginale ere dhe djegie

Infeksion te traktit urinar

Mjekime

Pas operacioneve kirurgjikale

Përdor

Aplikojeni bute ne lekuren e thate dhe shplajeni teresisht.

 

 

Përbërësit aktiv

Surfaktant te bute: larje e bute
Capryloyl Glycine: ruajne  pH e zones intime
Α-Glucan oligosaccharide: mbrojne ekosistemin natyral
Ethylhexyl Glycerin: largojne ererat me natyre bakteriale
Oat amino acids: veprim emollient dhe zbutes
Echinacea: specter i gjere antibacterial, riforcon mbrojtjen natyrale te trupit