INTIM AREA LIQUID ZMADHO 200ml

Pastrim

INTIM AREA LIQUID

pH4

SKU : 422711

Laresi i zones intime eshte dizenjuar per perdorim te perditshem. Ai mbron kundra tharjes, irritimit, infeksionit dhe vaginitit. Larsi eshte i sigurt te perdoret gjate shtatzanise dhe ushqyerjes me gji.

Ideal per tu perdorur pas notimit ne plazh ose pishine.

More Less
I përshtatshëm për
Përdor
Përbërësit aktiv

Kujdesin e zones intime

Lekuren e ndjeshme intolerante

Mbron kundra tharjes, irritimit, infeksionit dhe vaginitit

Pastrues i perditshem ne post pubertet dhe pre menopause

Menstruacione

Shtatzani

Ere e keqe

Pas notimit ne plazh ose pishine.

Dyshim per infeksion

Aplikojeni bute ne lekuren e thate dhe shplajeni teresisht

Surfaktant te bute: larje e bute
Surfaktant te bute antibacterial, derivate specifike te acidit laktik: mbrojtje antiseptike te buteZbutes: mbrojtje kunder tharjes
Agjente hidratues: rivendosin balancen e hidrolipideve
Agjente antiflogistik: reduktojne irritimin e cdo lloj etiologjie  
CM-Glucan: riforcon mbrojtjen natyrale te trupit
Echinacea: specter i gjere antibacterial, riforcon mbrojtjen natyrale te trupit

I përshtatshëm për

Kujdesin e zones intime

Lekuren e ndjeshme intolerante

Mbron kundra tharjes, irritimit, infeksionit dhe vaginitit

Pastrues i perditshem ne post pubertet dhe pre menopause

Menstruacione

Shtatzani

Ere e keqe

Pas notimit ne plazh ose pishine.

Dyshim per infeksion

Përdor

Aplikojeni bute ne lekuren e thate dhe shplajeni teresisht

Përbërësit aktiv

Surfaktant te bute: larje e bute
Surfaktant te bute antibacterial, derivate specifike te acidit laktik: mbrojtje antiseptike te buteZbutes: mbrojtje kunder tharjes
Agjente hidratues: rivendosin balancen e hidrolipideve
Agjente antiflogistik: reduktojne irritimin e cdo lloj etiologjie  
CM-Glucan: riforcon mbrojtjen natyrale te trupit
Echinacea: specter i gjere antibacterial, riforcon mbrojtjen natyrale te trupit