Trajtim Për Parazitët E Kokës

Produkte kundër parazitëve me përmbajtje natyrale dhe pa kimikate , dizenjuar për të parandaluar dhe çrrënjosur në mënyrë delikate dhe të sigurt parazitët në flokët e fëmijëve. Përmban Vajin e Pemës së çajit (tea tree oil).

LICE FREE SET

Trajtim natyral per zhdukjen e parazitëve të kokës