HAIR FORCE MASK ZMADHO 200ml

Τριχόπτωση

HAIR FORCE MASK

Përmirëson rritjen e flokut me 60%*

SKU : 422513

E pasuruar me vaj dafine dhe vitaminë C dhe B, kjo maskë trajtuese për flokët rindërton dhe forcon flokët e dëmtuar, ndërsa ceramidet parandalojnë dëmtimet e mëtejshme të flokut. Maska trajton rënien sezonale dhe kronike të flokut si dhe riskruturon dhe parandalon këputjen e tij.

*Bazuar në studime klinike

Studime
Efikasitet
Vlerësim sigurie
More Less
I përshtatshëm për
Përdor
Përbërësit aktiv

•    Rëniën e flokut
•    Alopecia androgjenike
•    Rënien e flokëve kronike nga faktorë hormonalë
•    Rënien e flokëve sezonale
•    Flokët e dobët

Përdoreni maskën 1 deri në 2 herë në javë.  Aplikoni sasi të bollshme në flokë të lagur, duke përfshirë rrënjën dhe fundin e flokëve. Lëreni makën për 5 minutadhe krihni flokët me një krehër me dhëmbëza të gjera përpara se ta shpëlani kokën me ujë të ftohtë.

Mund të përdoret në kombinim me produktet e tjera Hair Force nga FREZYDERM.

 

 

Vaj dafine| Vitaminë B | Vitaminë C: Rindërtim dhe riforcim                                
Ekstrakt nga saw palmetto:  Riforcim i rritjes së flokut                                                         
Ceramide: Parandalim i këputjes së flokut

 

I përshtatshëm për

•    Rëniën e flokut
•    Alopecia androgjenike
•    Rënien e flokëve kronike nga faktorë hormonalë
•    Rënien e flokëve sezonale
•    Flokët e dobët

Përdor

Përdoreni maskën 1 deri në 2 herë në javë.  Aplikoni sasi të bollshme në flokë të lagur, duke përfshirë rrënjën dhe fundin e flokëve. Lëreni makën për 5 minutadhe krihni flokët me një krehër me dhëmbëza të gjera përpara se ta shpëlani kokën me ujë të ftohtë.

Mund të përdoret në kombinim me produktet e tjera Hair Force nga FREZYDERM.

 

 

Përbërësit aktiv

Vaj dafine| Vitaminë B | Vitaminë C: Rindërtim dhe riforcim                                
Ekstrakt nga saw palmetto:  Riforcim i rritjes së flokut                                                         
Ceramide: Parandalim i këputjes së flokut

 

HAIR FORCE SHAMPOO MEN

Shampo flokësh për rritjen e flokut për meshkuj

HAIR FORCE SHAMPOO WOMEN

Shampo flokësh për rritjen e flokut, për femra