Ne jemi duke përdorur disa të dhëna tuajat specifike për të përmirësuar eksperiencën tuaj si përdorues në faqen e internetit. Duke përdorur faqen tonë të internetit ju pranoni politikën tonë.

Mbrojtës Dielli Për Fytyrë

Linja e gjerë e kremrave të fytyrës për mbrojtje nga dielli mundëson një mbrojtje të sigurt dhe efikase. Të gjithë kremrat kanë teksturë vajore, aplikohen lehtësisht dhe funksionojnë menjëherë.

SUN SCREEN VELVET FACE SPF 50+

Krem mbrojtës për fytyrën me faktor të lartë mbojtës SPF 50+

SUN SCREEN VELVET FACE 30

Krem mbrojtës për fytyrën me faktor të lartë mbojtës SPF 30+

SUN SCREEN MOUSSE SPF 30

Shkume me mbrojtje të lartë SPF 30+ për fytyrën dhe trupin, jo-vajore.

SUN SCREEN INVISIBLE SPRAY SPF 50+

Spray me mbrojtje të lartë SPF 50+ për fytyrën dhe trupin