Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

  SUN SCREEN MOUSSE SPF 30
  ZMADHO
  150ml

  Mbrojtësit E Dielli Për Trup

  SUN SCREEN MOUSSE SPF 30

  SKU : 422207

  Nje locion rezistent ndaj ujit per fytyren dhe trupin. Eshte jo vajore qe do te thote aplikohet lehtesisht dhe qete ne lekure dhe lejon gjithashtu nxirjen e lekures. Siguron mbrojtje te vazhdueshme dhe te zgjatur nga dielli, mbron stem cells, ruan ADN dhe forcon mekanizmat e rregullimit te ADN –se. Mbron gjithashtu nga plakja dhe djegia nga dielli siguron mbrojtje efektive antioksidante dhe ndaj ndotesve ambjental.

  More Less
  I përshtatshëm për
  Përdor

  Te gjitha tipet e lekures

  Te gjitha fototipet e lekures

  Lekure e thate dhe e dehidruar

  Lekuren e meshkujve

  Aplikojeni ne lekure te thate 20-30 minuta para ekspozimit ne diell, duke u siguruar qe te lyeni te gjitha siperfaqet e ekspozuara te lekures si shputa e kembes dhe zona mbrapa gjunjeve. Aplikoni shume sunscreen. Per trupin e nje te rrituri nevojiten 2tbsp.Rivendoseni cdo 2 ore dhe menjehere pas notimit ose fshirjes me peshqir  te thate.

   

  I përshtatshëm për

  Te gjitha tipet e lekures

  Te gjitha fototipet e lekures

  Lekure e thate dhe e dehidruar

  Lekuren e meshkujve

  Përdor

  Aplikojeni ne lekure te thate 20-30 minuta para ekspozimit ne diell, duke u siguruar qe te lyeni te gjitha siperfaqet e ekspozuara te lekures si shputa e kembes dhe zona mbrapa gjunjeve. Aplikoni shume sunscreen. Per trupin e nje te rrituri nevojiten 2tbsp.Rivendoseni cdo 2 ore dhe menjehere pas notimit ose fshirjes me peshqir  te thate.

   

  SUN SCREEN VELVET FACE 30

  Krem mbrojtës për fytyrën me faktor të lartë mbojtës SPF 30+

  AFTER SUN MOUSSE

  Shkumë  për  përdorim pas ekspozimit në diell për fytyrën dhe trupin

  SUN SCREEN INVISIBLE SPRAY SPF 50+

  Spray me mbrojtje të lartë SPF 50+ për fytyrën dhe trupin

  SUN SCREEN COLOR VELVET FACE CREAM SPF 50+

  Krem mbrojtës për fytyrën me efekt make-upi dhe me faktor të lartë mbojtës SPF 50+

  SUN SCREEN VELVET BODY LOTION SPF 50+

  Krem mbrojtës për trupin dhe fytyrën, përhapje e lehtë, përbërje e butë, si kadife

  SUN SCREEN VELVET FACE SPF 50+

  Krem mbrojtës për fytyrën me faktor të lartë mbojtës SPF 50+