Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

SUN SCREEN INVISIBLE SPRAY SPF 50+ ZMADHO 200ml

Mbrojtësit E Dielli Për Trup

SUN SCREEN INVISIBLE SPRAY SPF 50+

SKU : 422240

Ky spraj  trupi i padukshem dhe rezistente ndaj ujit siguron mbrojtje te larte nga dielli dhe permban filtra photostable, mbron stem cells e lekures nga rrezet UVB, redukton irritimin e stratum corneum te shkaktuar nga ekspozimi ne diell dhe siguron mbrojtje antioksidante. Riparon demtimet e kolagjenit te shkaktuara nga rrezet UVA (fotoplakja) dhe ka veti antiinflamatore.

More Less
I përshtatshëm për
Përdor
 • Lekure te bardhe
 • Lekure e ndjeshme ndaj drites
 • Lekure me shenja dhe lythat
 • Parandalon foto plakjen
 • Mbron nga diskolorimet e lekures dhe njollat
 • Pas peel-ut kimik, ose lazerit
 • Personat qe kerkojne mbrojtje te larte per arsye mjekesore (histori melanome)
 • Gjate marrjes se mjekimeve (kontraceptiv, hormone)

 

Aplikojeni ne lekure te thate 20-30 minuta para ekspozimit ne diell, duke u siguruar qe te lyeni te gjitha siperfaqet e ekspozuara te lekures si shputa e kembes dhe zona mbrapa gjunjeve. Aplikoni shume sunscreen. Per trupin e nje te rrituri nevojiten 2tbsp. Rivendoseni cdo 2 ore dhe menjehere pas notimit ose fshirjes me peshqir  te thate.

I përshtatshëm për
 • Lekure te bardhe
 • Lekure e ndjeshme ndaj drites
 • Lekure me shenja dhe lythat
 • Parandalon foto plakjen
 • Mbron nga diskolorimet e lekures dhe njollat
 • Pas peel-ut kimik, ose lazerit
 • Personat qe kerkojne mbrojtje te larte per arsye mjekesore (histori melanome)
 • Gjate marrjes se mjekimeve (kontraceptiv, hormone)

 

Përdor

Aplikojeni ne lekure te thate 20-30 minuta para ekspozimit ne diell, duke u siguruar qe te lyeni te gjitha siperfaqet e ekspozuara te lekures si shputa e kembes dhe zona mbrapa gjunjeve. Aplikoni shume sunscreen. Per trupin e nje te rrituri nevojiten 2tbsp. Rivendoseni cdo 2 ore dhe menjehere pas notimit ose fshirjes me peshqir  te thate.

SUN SCREEN COLOR VELVET FACE CREAM SPF 50+

Krem mbrojtës për fytyrën me efekt make-upi dhe me faktor të lartë mbojtës SPF 50+

SUN SCREEN VELVET FACE SPF 50+

Krem mbrojtës për fytyrën me faktor të lartë mbojtës SPF 50+

SUN SCREEN VELVET BODY LOTION SPF 50+

Krem mbrojtës për trupin dhe fytyrën, përhapje e lehtë, përbërje e butë, si kadife

AFTER SUN MOUSSE

Shkumë  për  përdorim pas ekspozimit në diell për fytyrën dhe trupin

SUN SCREEN VELVET FACE 30

Krem mbrojtës për fytyrën me faktor të lartë mbojtës SPF 30+