Krem Për Këmbët

FREZYDERM FREZYFEET është formuluar për tu kujdesur dhe për të qetësuar këmbët tuaja, ndërkohë që përbërësit aktiv rigjenerojnë, largojnë qelizat e vdekura dhe hidratojnë lëkurën tuaj.

FREZYFEET DIAPED CREAM

Krem për kembët diabetike