Krem Për Mamelat E Gjirit

Krem për mamelat e gjirit, zbutës, hidratues dhe anti-irritues nga FREZYDERM i cili mbron dhe qetëson kokat e gjirit të thata, të cara dhe të inflamuara gjatë shtatëzanisë dhe ushqyerjes me gji.

NIPPLE CARE EMOLLIENT CREAM-GEL

Kremi i mamelave per perdorim gjate shtatzanise ose ushqyerjes me gj