Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

Krem Për Mamelat E Gjirit

NIPPLE CARE EMOLLIENT CREAM-GEL

Estimi i testit të testimit

SKU : 422701

Kremi i bute i mamelave mund te perdoret  nga grate qe jane shtatzane ose qe ushqejne foshnjat me gji.

Perdorimi i nipple cream gjate shtatzanise pergatit mamelat per laktacion keshtu qe dhe ushqyerja me gji eshte e lehte dhe pa dhimbje.
Kremi ka veprim ani irritant, zbutes qe hidraton dhe riforcon mikroqarkullimin duke e mbajtur lekuren e mamelave elastike. Nuk shkakton alergji dhe nuk ndryshon ndjesine natyrale te mamelave per foshnjet.

I testuar dermatologjikisht

More Less
I përshtatshëm për
Përdor
Përbërësit aktiv
  • Kujdes, mbrojtje, trajtim te mamelave gjate shtatzanise dhe ushqyerjes me gji

 

Shtatzani: aplikojeni ne lekure te paster 2 here ne dite qe nga muaji i 4 i shtatzanise
Ushqyerje me gji lerini mamelat te thata pas ushqyerjes me gji dhe me pas aplikoni kremin me levizje te buta.
Nuk ka nevoje per shplarje ne ushqyerjen tjeter me gji

 

Ekstrakt kamomili | Kalendula: veprim lehtesimi reduktim i inflamacionit

Ekstrakte te Centella | Glycyrriza Oryza: permirsojne tolerancen e lekures, hidratim, absorbojne likidin e mbetur.

 

I përshtatshëm për
  • Kujdes, mbrojtje, trajtim te mamelave gjate shtatzanise dhe ushqyerjes me gji

Përdor

 

Shtatzani: aplikojeni ne lekure te paster 2 here ne dite qe nga muaji i 4 i shtatzanise
Ushqyerje me gji lerini mamelat te thata pas ushqyerjes me gji dhe me pas aplikoni kremin me levizje te buta.
Nuk ka nevoje per shplarje ne ushqyerjen tjeter me gji

 

Përbërësit aktiv

Ekstrakt kamomili | Kalendula: veprim lehtesimi reduktim i inflamacionit

Ekstrakte te Centella | Glycyrriza Oryza: permirsojne tolerancen e lekures, hidratim, absorbojne likidin e mbetur.

 

RECONSTRIA CREAM

Krem për reduktimin e strijave

PREVENSTRIA CREAM

Krem për parandalimin e strijave

RECTANAL AID CREAM

Krem zbutes per permirsimin e hemorroideve