Pastruesit e fytyrës

Pastruesit e fytyrës nga FREZYDERM pastrojnë në mënyrë efektive dhe delikate të gjitha llojet e lëkurës, pastrojnë grimin dhe i japin lëkurës një pamje rrezatuese dhe të shëndetshme.

DE-MAKE UP 4 in 1

Qumësht pastrues 4 në 1

MILD WASH FOAM

Shkumë larëse për fytyrën dhe trupin e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.