Ne jemi duke përdorur disa të dhëna tuajat specifike për të përmirësuar eksperiencën tuaj si përdorues në faqen e internetit. Duke përdorur faqen tonë të internetit ju pranoni politikën tonë.

KUJDESI PËR ZONËN INTIME

Linja e kujdesit për zonën intime nga FREZYDERM ka në qendër të vëmendjes nevojat e femrave të cilat duan të kenë një zonë intime të shëndetshme.

INTIM AREA LIQUID

Likuid pastrues per zonen intime

INTIM AID CLEANSER

Likuid lares antiseptic per zonen intime

MILD WASH FOAM

Shkumë larëse për fytyrën dhe trupin e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.